Hoppa till huvudinnehåll
x

Partners

GEALAN
GEALAN FENSTER-SYSTEME GMBH, Hofer Straße 80, D-95145

GEALANs koncern är en av Europas ledande tillverkare av vinylprofiler för fönster och dörrar. Kärnkomponenterna i GEALAN-märket inkluderar moderna profilsystem som GEALAN-KUBUS®-glasögon, S 9000 kombinerat system och innovativa produkter som STV®-statisk torrglas, IKD®-intensiv kärnisolering och akrylfärgade fönster profiler.

http://www.gealan.de/en

WINKHAUS
Aug. Winkhaus GmbH & Co. KG, August-Winkhaus-Straße 31 48291 Telgte, Tyskland

Uppskattat globalt – förankrat regionalt: Sedan Winkhaus grundades 1854 har det varit ett familjeägt företag med stor innovationskraft.

Produkter från Winkhaus är det första valet när det gäller att uppfylla kraven från fönstertillverkare, arkitekter, byggherrar och användare. Winkhaus går dock ännu längre och erbjuder inte bara ett mångsidigt produktsortiment, utan även omfattande systemlösningar och praktiska servicetjänster.

https://www.winkhaus.com

PILKINGTON
Nippon Sheet Glass Co., Ltd. , Box 530, 301 80 HALMSTAD

Vi är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter och tillverkar glas för arkitekter och byggbranschen, till bilindustrin samt tekniskt glas. Företaget grundades i England 1826 och är sedan 2006 en del av NSG Group med säte i Japan.

http://www.pilkington.com/sv-se

HOPPE
HOPPE Holding AG, Via Friedrich Hoppe, CH-7537 Müstair, Schweiz

HOPPE-gruppen utvecklar, producerar och marknadsför handtag och beslag i  aluminium, rostfritt stål, plast och mässing för dörrar och fönster.

https://www.hoppe.com/se/sv

Biobe
Biobe AS, Kampenveien 5, N-1618 Fredrikstad

Biobe AS utvikler og produserer produkter i både termoplaster og herdeplaster. Dette gir våre kunder en unik mulighet til å velge det rette materialet til det aktuelle produktet. Består produktet av flere deler kan man kombinere forskjellige materialer for å oppnå de eksakt ønskede egenskaper. I tillegg til en betydelig oppdragsproduksjon har Biobe også en rekke forskjellige egne produkter. Disse omfatter i spalteventiler for vindu, tak og veggventiler for bolig. Biobe AS fremstiller og selger også en serie brann og redningsskap til industri, skip og offshore.

https://www.biobe.no/

Wasa Kredit
Head office, Sankt Eriksgatan 115 Stockholm, 113 43

Wasa Kredit är ett finansbolag inom länsförsäkringsgruppen. Vi erbjuder bland annat leasing, hyra och avbetalning till företag samt avbetalning, lån och kortkrediter till privatpersoner. Vi möter våra kunders och leverantörers ambitioner genom att jobba snabbt, enkelt och med ett personligt engagemang.

https://www.wasakredit.se/